V Krkonoších znělo sešívaní, sešívaní | SK Slavia Praha
Více

V Krkonoších znělo sešívaní, sešívaní

ŠPINDLERŮV MLÝN/PRAHA – „Sešívaní, sešívaní, hej, hej,“ neznělo tentokrát na stadionu, ale v krkonošských kopcích.

ŠPINDLERŮV MLÝN/PRAHA – „Sešívaní, sešívaní, hej, hej,“ neznělo tentokrát na stadionu, ale v krkonošských kopcích. Při posledním výstupu s nepříliš populárním válcem na zádech se tak povzbuzovali slávističtí fotbalisté ve špalíru, který každého hráče při posledním stoupání doprovodil.


„Na rozloučenou jsme dostali tradiční svíčkovou, všem moc chutnala,“ prozradil našemu webu záložník Láďa Volešák.


Poslední dva dny soustředění se od těch předcházejících příliš nelišily. „Hřiště, posilovna, výjezdy na kolech a regenerace,“ vyjmenoval tréninkové činnosti Volešák.


On sám patřil k těm, kterým kolo stejně jako v zimě běžky příliš nevadilo. „Ale kolo mám o něco raději,“ přiznal se. „Když jsem o tom četl na webu, tak jsem se nad tím taky pozastavil, že nejlepší běžkaři a cyklisti jsou stejní. Nevím, čím to je, ale jisté je to, že v zimě je to příjemnější, hory jsou se sněhem hezčí,“ dodává.


Fotbalisté na horách pečlivě sledovali i evropský šampionát. „Každý měl na pokoji televizi, včera jsme ocenili výkon Ruska. Já teď přeji titul Itálii,“ prozradil slávistický záložník.


Po pondělním volnu čeká fotbalisty úterní dopolední trénink a ve středu první přátelský zápas v novém Edenu proti Nitře. V sobotu pak sehrají přáteláky hned dva, tréninková utkání proti Viktorii Plzeň na strahovském stadionu Přátelství.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články