Titul se slavil i v Makedonii | SK Slavia Praha
Více

Titul se slavil i v Makedonii

PRAHA/ŠVÝCARSKÁ BOUDA – „Pronajal jsem si kavárnu svého dobrého kamaráda, vyzdobil ji slávistickými barvami a oslavil jsem svůj třetí titul,“ prozradil našemu webu útočník Goce Toleski.
PRAHA/ŠVÝCARSKÁ BOUDA – „Pronajal jsem si kavárnu svého dobrého kamaráda, vyzdobil ji slávistickými barvami a oslavil jsem svůj třetí titul,“ prozradil našemu webu útočník Goce Toleski. „Dvě zlaté medaile mám za vítězství s Rabotnički, ale titul se Slavií řadím mnohem výš, protože byl nejtěžší,“ dodává. Stejně jako ostatní polyká dávky kilometrů na kole v horském terénu.


Jak jste strávil dovolenou? Odpočinul jste si?

„Byl jsem krátce doma v Makedonii, pak jsme s rodinou jeli do Turecka, pak jsme byli ještě chvilku doma. Do Prahy jsem zatím přiletěl sám, rodina přijede po našem návratu ze soustředění.“


V Turecku to byla klasická rodinná dovolená, předpokládám...

„Bylo to trochu krátké, ale já chápu, že je třeba se připravovat. Bydleli jsme v hotelu mého kamaráda a strávili jsme tam hezkých deset dnů. Bylo to v Antalyi.“


Jak jste si užil konec sezony, dalo se to srovnat s oslavami titulu v Makedonii?

„To bylo fantastické, vyhráli jsme titul na novém stadionu, to se nedá popsat. Dvě zlaté medaile mám za vítězství s Rabotnički, ale titul se Slavií řadím mnohem výš, protože byl nejtěžší. Oslavil jsem to i v Makedonii, v mém městě jsem si pronajal nejlepší kavárnu, ozdobili jsme ji balónky a slávistickými vlajkami a slavili jsme to až do rána.“


Na novém stadionu jste ještě branku nedal...

„Je to výzva, snad už třeba teď proti Nitře, je to můj úkol střílet branky, máme dobrý tým.“


Čekají vás ale důležitější zápasy, boj o ligu mistrů...

„Bude to těžké, ale já věřím, že to dokážeme. Uvidíme, jakého budeme mít soupeře. Ale diváci nám pomohou.“


Co příprava na kolech, jak vám sedí?

„Je to poprvé v životě, kdy takovou přípravu absolvuji. V Makedonii na horách na kole tolik nejezdíme. Ale vím, že je to potřeba, celý tým z toho může čerpat v zápasech. Ale je to opravdu náročné, to přiznávám. Věřím, že tak dobře fyzicky připravený jsem nebyl ani v Německu.


Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články