Na fanoušky čekají překvapení, kromě samotného otevření se potkají s našimi fotbalisty a trenéry..."> Fanshop se otevírá 24. června v 18 hodin! | SK Slavia Praha
Více

Fanshop se otevírá 24. června v 18 hodin!

EDEN – Nový fanshop Slavie v Edenu se slavnostně otevře v úterý 24. června v 18 hodin! <span style="font-weight: bold;">Na fanoušky čekají překvapení, kromě samotného otevření se potkají s našimi fotbalisty a trenéry...
EDEN – Nový fanshop Slavie v Edenu se slavnostně otevře v úterý 24. června v 18 hodin!

Na fanoušky čekají překvapení, kromě samotného otevření se potkají s našimi fotbalisty a trenéry, kteří se slavnostně podepíší na stěnu fanshopu, budete si moci pořídit mistrovský plakát a vyfotit se s mistrovským pohárem.

Připraveno je pro vás také tradiční občerstvení, tentokrát zcela zdarma!


Ve středu v Edenu běžely přípravné práce na výzdobě fanshopu. Její dominantou jsou repliky fotografií z celé historie slávistické kopané.


„Jsou z mé soukromé sbírky a mapují celou historii slávistické kopané, od samotného založení až po nedávný titul,“ prozradil nám Daniel Markvart ze společnosti sinne, který promýšlel výzdobu už od položení základního kamene nového stadionu.


„Nejvzácnější je originální členská průkazka zakládajícího člena literárního a řečnického spolku Slavia z roku 1892. Získal jsem ji kdysi v aukci, stála mě dvě stovky, ale byl jsem připravený dát i stokrát více,“ prozradil její současný majitel.


Fanoušci ve fanshopu v Edenu najdou řadu slávistických dekorací, ve slávistických barvách je klimatizace i originální věšáček, závěs z dresů.


Příznivci mohou fanshop využít i přes prodejní okénko, vedoucí do prostor stadionu. V rámci slavnostního otevření proběhne také křest knížky o slavném brankáři Alexovi Bokšayovi. Bezpečnost zajistí opravdu originální bezpečnostní agentura.


Fanshop najdete na severní straně stadionu před hotelem Iris. V úterý 24. června jste srdečně zváni do Edenu!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články