David Kalivoda míří do Brna | SK Slavia Praha
Více

David Kalivoda míří do Brna

Náš bývalý záložník David Kalivoda má namířeno do Brna. Kluby se dohodly na podmínkách jeho přestupu. Informace o jeho kontraktu mají být zveřejněny v pátek. David Kalivoda byl služebně nejstarším slávistou v áčku...
Náš bývalý záložník David Kalivoda má namířeno do Brna. Kluby se dohodly na podmínkách jeho přestupu. Informace o jeho kontraktu mají být zveřejněny v pátek.

David Kalivoda byl služebně nejstarším slávistou v áčku, strávil ve Slavii čtrnáct let. V první lize debutoval v červenobílém dresu 31. března 2001 v utkání proti Teplicím, které skončilo 3:0. Celkem nastoupil v osmdesáti devíti ligových utkáních, ve kterých vstřelil jedenáct branek.

Kalivoda byl častým exekutorem pokutových kopů, ten nejdůležitější proměnil v prvním utkání kvalifikace Ligy mistrů v Amsterdamu proti Ajaxu.

„David prožil se Slavií dobré i horší časy a nikdy se netajil náklonností k červenobílým barvám. Rád bych mu za to, co pro Slavii odvedl, také za všechny fanoušky poděkoval,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

Fotogalerii se snímky z kariéry Davida Kalivody ve Slavii najdete zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články