Prvním letním soupeřem je Nitra | SK Slavia Praha
Více

Prvním letním soupeřem je Nitra

EDEN – Ve středu 25. června čeká Slavii první přípravné utkání. V Edenu se utká se třetím nejlepším slovenským celkem FC Nitra. Výkop je v 17 hodin. 
EDEN – Ve středu 25. června čeká Slavii první přípravné utkání. V Edenu se utká s třetím nejlepším slovenským celkem FC Nitra. Výkop je v 17 hodin.

Vstupné je 50 korun za branku a 100 korun na hlavní tribunu. „V neděli jsme se vrátili z kondičního soustředění z Krkonoš, kde jsme hlavně jezdili na kolech a posilovali. Takže se všichni moc těšíme, že si zase zahrajeme fotbal a navíc na takovém krásném stadionu,“ těší se na středeční zápas obránce Marek Suchý.

Každý, kdo si koupí vstupenku na Slavii, zároveň může využít slevu 50 korun na páteční finále České ligy amerického fotbalu – Maxima Bowl (27. června).

Vstupenky na zápas Slavia – Nitra si můžete zakoupit v pokladnách v Edenu, které se nacházejí vedle hotelu Iris. Rezervovat si je můžete na internetu na adrese http://vstupenky.stadioneden.cz.

Nitra si zápas v Edenu vložila mezi dvě utkání Intertoto Cupu, v tom prvním o víkendu prohrála v ázerbájdžánském Neftči Baku 0:2, když dostala branky v sedmé a desáté minutě. Odvetu, ve které bude mít hodně složitou pozici, hraje doma 28. června.

Téhož dne, tedy v sobotu 28. června, sehraje Slavia další přípravná utkání - tentokrát s Viktorií Plzeň. Hrát se bude na stadionu Přátelství na Strahově - první zápas je na programu v 10:30 hodin, druhý začíná ve 13 hodin.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články