Dovolená skončila na běžeckém pásu | SK Slavia Praha
Více

Dovolená skončila na běžeckém pásu

PRAHA/DEJVICE - „Deset vteřin do zápisu,“ oznamoval Michal Plesník, doktorand FTVS a pracovník Laboratoře sportovní motoriky, Marku Suchému. Nejednalo se o nástup na vysokou školu, ale o překonání jednoho z limitů zátěžového testu.
PRAHA/DEJVICE - „Deset vteřin do zápisu,“ oznamoval Michal Plesník, doktorand FTVS a pracovník Laboratoře sportovní motoriky, Marku Suchému. Nejednalo se o nástup na vysokou školu, ale o překonání jednoho z limitů zátěžového testu.

Marek Suchý byl jedním z prvních, kteří si tradiční začátek nového tréninkového období ve čtvrtek dopoledne odbyli. „Je to lepší než posledně,“ potěšil výsledek našeho obránce.

„Dovolenou jsme si užili s přítelkyní v Egyptě,“ prozradil, kde strávil zasloužené mistrovské volno. Ve stejné zemi byl i Dušan Švento, který si ale podle svých slov mnohem více užil volna stráveného doma na Slovensku.

Zlepšení v testech zaznamenali i Ladislav Volešák a Ondra Šourek, kteří ještě vypomáhali slávistickému béčku. „Na dovolené jsme byli v Egyptě s přítelkyní, byla to romantická dovolená,“ prozradil Láďa Volešák.

Marek Jarolím byl na dovolené v Americe. „Bylo to super. Ale jestli by některý Američani a Američanky na chvíli tady ten pás zvládli, o tom dost pochybuju,“ usmál se.

Běžecké testy na pásu neabsolvoval Lukáš Vácha, který se zotavuje po operaci kolena. „Byl jsem jenom na lékařských vyšetřeních. Dnes je to sto šest dnů od operace, cítím se dobře, chodím do posilovny, běhám, měl jsem výbornou rehabilitaci,“ vysvětlil Vácha.

Pod dohledem asistentů absolvovali testy také Milan Ivana, Jakub Diviš a Tomáš Jablonský.

V pátek čeká stejná povinnost i ostatní členy kádru včetně Tomáše Necida, který se vrací z hostování. Omluven je Tijani Belaid, který je s tuniskou reprezentací, Slavia jedná o jeho dalším působení v klubu.

Vladimír Šmicer je na evropském šampionátu v roli komentátora, do přípravy se zapojí později kvůli zranění achilovky. Lékaři mu po skončení ligy na nohu dali dlahu a nařídili několikatýdenní klid.

Problémy s achilovkou má i Jiří Studík, který se na přípravu vrací do Slavie z hostování, čekají ho lékařská vyšetření. Třetím do party je Franta Dřížďal, ten se naopak na konci týdne sádry zbaví.

Nakonec ještě něco k výsledkům - nejlepší byl Petr Janda, který překonal tradiční favority Dušana Šventa a Marka Suchého.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články