Fotbalisty čekají zátěžové testy | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisty čekají zátěžové testy

PRAHA – Tradiční začátek bude mít letní příprava mistrovského celku – fotbalisty čekají nepříliš populární zátěžové testy na FTVS.
PRAHA – Tradiční začátek bude mít letní příprava mistrovského celku – fotbalisty čekají nepříliš populární zátěžové testy na FTVS. „Budou úplně stejné jako na začátku každé fáze přípravy, hráči už testy dobře znají,“ uvedl kondiční trenér Jan Netcher, který bude ve čtvrtek testy u prvních deseti svěřenců sledovat.

„Výsledky nám poslouží k tomu, abychom na kondičním soustředění hráčům mohli nastavit optimální tréninkové dávky,“ vysvětluje Netscher. Fotbalisté se už během dovolené připravovali podle individuálních plánů.

„Do testů nepůjdou úplně bez kondice, je to takový tradiční začátek přípravy,“ dodal Netscher. Mezi první desítkou jsou také bývalí rekonvalescenti Petr Janda a Dušan Švento, jako první by měl na pás naskočit Ladislav Volešák. Hlavní opory budou testy absolvovat v pátek.

Slávisty čeká od 15. června soustředění v Krkonoších ve Špindlerově Mlýně na tradiční Švýcarské boudě. S týmem nepocestují Daniel Pudil, Jan Blažek, David Střihavka a Josef Kubásek, na které klub neuplatnil opci.

Herní soustředění čeká hráče od 11. července v italských Alpách.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články