Malí slávisté hráli na North Cupu | SK Slavia Praha
Více

Malí slávisté hráli na North Cupu

Malí fotbalisté SK Slavia Praha narození v roce 2001 se 31. května zúčastnili v Jablonci nad Nisou silně obsazeného mezinárodního turnaje. Hrálo se 16 minut v sestavě 5+1, ve čtyřech skupinách po šesti týmech, z každé postupovala dvě družstva do čtvrtfinálové skupiny.
Malí fotbalisté SK Slavia Praha narození v roce 2001 se 31. května zúčastnili v Jablonci nad Nisou silně obsazeného mezinárodního turnaje. Hrálo se 16 minut v sestavě 5+1, ve čtyřech skupinách po šesti týmech, z každé postupovala dvě družstva do čtvrtfinálové skupiny. Mladé slávisty v ní nejprve porazili soupeři z FK Jablonec 97 „A“, aby si pak sešívání spravili chuť výhrou nad Spartou v poměru 2:0. V posledním zápase nakonec přes značnou převahu podlehli Ústí nad Labem 0:1 a obsadili z 24 mužstev konečné 6. místo.


Základní skupina:

Slavia – Jablonec „02“ 7:0

Branky: Šmíd 3x, Suchánek 2x, Blažíček, Ludvíček

Slavia – Česká Lípa 3:0

Branky: Šmíd, Ludvíček, Stárek

Slavia – Kladno 2:3

Branky: Majer, Ludvíček

Slavia – Benátky n/J 2:0

Branky: Majer, Blažíček

Slavia – Hradec Králové 3:2

Branky: Šmíd 2x, Majer


Čtvrtfinálová skupina:

Slavia – Jablonec „A“ 1:5

Branka: Majer

Slavia – Sparta 2:0

Branky: Ludvíček 2x

Slavia – Ústí nad Labem 0:1


Sestava Slavie: T. Bican, J. Blažíček, A. Choc, J. Choc, D. Ludvíček, L. Majer, P. Novák, J. Pospíšil, J. Stárek, L. Suchánek, J. Šmíd, Š. Turek


Petr Ludvíček

Foto: Petr Brojo

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články