Slavia jednala s Libercem | SK Slavia Praha
Více

Slavia jednala s Libercem

PRAHA – Ani v době fotbalových dovolených neutichají jednání o budoucích změnách v kádrech jednotlivých klubů. To se samozřejmě týká také Slavie a to především u těch hráčů, kteří jsou ve Slavii na hostování.
PRAHA – Ani v době fotbalových dovolených neutichají jednání o budoucích změnách v kádrech jednotlivých klubů. To se samozřejmě týká také Slavie a to především u těch hráčů, kteří jsou ve Slavii na hostování.

„Slavia uplatnila opci na útočníka Milana Ivanu. Do přípravy s áčkem se zapojí také Tomáš Necid, Tomáš Jablonský a Jakub Diviš, kteří se vracejí z hostování, “ uvedl první informaci manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

Slavia také jednala s Libercem o dalším osudu Daniela Pudila, Jana Blažka, Lukáše Váchy a Bořka Dočkala.

Kluby se dohodly, že o výsledcích budou nejprve informovat samotné fotbalisty po jejich návratu z dovolené.

„Liberecká strana prostřednictvím sportovního manažera Josefa Jinocha přesto poskytla informace regionálnímu tisku, není to příliš profesionální,“ neskrývá rozčarování Zlámal.

„Liberec uplatnil opci na Bořka Dočkala, naopak Slavia neuplatnila stejné právo v případech Daniela Pudila a Jana Blažka, přesto není vyloučeno další jednání. O dalším působení Lukáše Váchy se bude teprve jednat,“ upřesnil situaci slávistický mluvčí.


Daniel Pudil
nastoupil za Slavii ve 21 ligových zápasech, ve kterých vstřelil šest branek, nastoupil také v Lize mistrů UEFA. O účast na mistrovství Evropy ho připravilo zranění ruky, které si způsobil před reprezentačním srazem.

Jan Blažek oblékl dres Slavie v sedmi ligových utkáních, dal jednu branku.

Tomáš Necid se vrací z hostování v Jablonci, kam odešel v lednu 2008. V lize si připsal 13 startů, při kterých dal pět branek.

Jakub Diviš se vrací z hostování v druholigové Krči.

Bořek Dočkal byl nejprve hostovat na Kladně, v lednu 2008 odešel na hostování s opcí do Liberce. Slovan nyní uplatnil opci na jeho přestup.

Lukáš Vácha si na hostování v Liberci způsobil poranění kolena a absolvoval úspěšnou operaci. Kvůli tomu ale přišel o velkou část sezony.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články