Béčko hraje o bronzovou příčku | SK Slavia Praha
Více

Béčko hraje o bronzovou příčku

Se středeční remízou na Střížkově jsou kouč i hráči spokojeni. „V prvním poločase jsme především bránili. Bylo velké vedro, domácí hráli nátlakovou hru,“ hodnotí levý záložník Jakub Hottek. Druhá půle byla lepší. „Soupeři došly fyzické síly a tak jsme převzali iniciativu, vcelku remízové utkání,“ rekapituluje Hottek a jeho slova potvrzuje další středopolař David Kalivoda: „ Střížkov byl jistě kvalitním protivníkem. Přijeli jsme bodovat, což se podařilo. Máme stejně bodů jako Varnsdorf, v sobotu definitivně rozhodneme o našem konečném umístění.“
Do Edenu přijede poslední Kladno, které má už jen teoretickou naději na záchranu. Závěrečné střetnutí této sezóny začíná naše juniorka v 10.15. „Nebude to lehký zápas. My se však chceme rozloučit vítězstvím a zároveň třetím místem v lize,“ říká trenér Luděk Klusáček. „Nikdo se nám nezranil. Opět by mělo dostat příležitost několik dorostenců,“ nastiňuje kouč pravděpodobné složení mužstva.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články