Sešívaní se připravují na novou sezónu | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní se připravují na novou sezónu

Naše A-mužstvo dnes začíná v Edenu přípravu na sezónu 2002-2003. „Různá hostování skončila v různou dobu, béčko a dorost ještě hrají. Dovolenou některých hráčů proto budeme řešit individuálně,“ uvedl trenér Miroslav Beránek. „Pozdější nástup mají i reprezentanti Petrouš, oba Doškové, Hrdlička, Skácel, Piták a Vachoušek. Hlásit se budou v pondělí,“ dodal.

V sobotu 15. června odjíždí tým na soustředění do Blšan, kde zůstane necelý týden. Poté se naši fotbalisté přesouvají na Strahov, odkud se znovu vrátí do Blšan na začátku července. Od pondělí 8.7. bude Slavia trénovat v Edenu, třináctého bychom se měli zúčastnit jednodenního turnaje v Hlinsku, na kterém budou startovat ještě Liberec, Budějovice a Olomouc.

V půlce července odjíždějí Beránkovi svěřenci do rakouského Seefeldu. V jednání jsou duely s Kaiserslauternem a Mnichovem 1860. Sedm dní před začátkem dalšího ligového ročníku se červenobílí uchýlí znovu do Edenu. V úterý 23.7. je na pořadu 2. kolo Poháru ČMFS, který jsme letos vyhráli. Během přípravy bychom měli sehrát víc jak deset přípravných utkání, mimo jiné s Příbramí, Synotem či Blšany.

Gambrinus liga začíná v neděli 28.7. Změna programu vyhrazena.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články