Šilhavý se těší na spoluhráče | SK Slavia Praha
Více

Šilhavý se těší na spoluhráče

Už pozítří se naši fotbalisté sejdou po bezmála měsíčním volnu, aby začali ladit formu na ligové a pohárové boje v příštích měsících. Obránce Tomáš Šilhavý, který si v květnovém zápase s Žižkovem natrhl kolenní vazy, se bude trenéru Beránkovi hlásit také. „Noha ještě není stoprocentní, ale hodně se to zlepšilo, rád bych zahájil naplno,“ svěřoval se mladý fotbalista, jeden z objevů našeho kouče.

„Dovolená? Na úvod jsem objel příbuzné. Druhou polovinu jsem trávil v Praze, protože jsem potřeboval šlapat na kole a chodit do posilovny,“ říká Šilhavý. „Volno bylo dlouhé, už jsem se trochu nudil. Na druhou stranu první část přípravy není nic příjemného. Ale těším se na spoluhráče, nějak to zvládneme,“ usmívá se.

Pak se zamyslí nad svými šancemi. „Někteří kluci se uzdravili, prosadit se bude hodně těžké. Ale budu se prát, rozhodně to nezabalím. Šanci máme všichni,“ je přesvědčen. „A jak nám to půjde jako mančaftu? Rád bych, abychom došli co nejdál v Poháru UEFA. A pokusili se vyhrát ligu.“

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články