Ve strahovském předprodeji vyprodáno | SK Slavia Praha
Více

Ve strahovském předprodeji vyprodáno

PRAHA - Poslední stovky vstupenek na pondělní derby jsou k dispozici již jen v prodejnách Fanzone a Calcio, ve strahovském předprodeji byly již všechny vyprodány!
PRAHA - Poslední stovky vstupenek na pondělní derby jsou k dispozici již jen v prodejnách Fanzone a Calcio, ve strahovském předprodeji byly již všechny vyprodány! Prodejny Fanzone najdete na adrese Myslbekova 1, Praha 6 a u zimního stadionu v Edenu, prodejnu Calcio pak na adrese Myslíkova 30, Praha 2.

Bezpečnostní opatření

Na derby jsou připravena mimořádná bezpečnostní opatření.

Slavia nepodceňuje informace o tom, že jistí jednotlivci mají v plánu demolovat strahovský stadion zřejmě pod dojmem toho, že se na Strahově hraje derby naposledy,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.


Pro takový případ jsou připravena rázná opatření - v případě nutnosti hrozí přerušení utkání a vyklizení příslušného sektoru, až pak bude hra pokračovat. Slavia věří, že zvítězí zdravý rozum a všechny souboje se odehrají pouze na trávníku,“ prozrazuje slávistický tiskový mluvčí.


Naši fanoušci z kotle si v Lize mistrů získali velice dobré jméno. Rádi bychom je vyzvali, aby si svou dobrou reputaci při derby nepokazili.


Všichni diváci by měli na stadion přijít včas, čekají je důkladné kontroly u vstupu na stadion.


Posílená doprava

Na pondělní derby Slavia-Sparta vypravil pražský Dopravní podnik opět speciální linku. Autobus číslo 770 jede ze zastávky Na Knížecí po trase Anděl, Klamovka a Stadion Strahov. Dopravní podnik nabádá návštěvníky utkání, aby k přepravě na Strahov nevyužívali běžnou linku 176, která jede z Karlova náměstí. Tato linka nebude posílena. Fanoušci se na Strahov také dostanou tramvajemi číslo 15 nebo 25 od stanice metra Hradčanská nebo tramvajemi číslo 22 nebo 23 od stanice metra Malostranská. Cílovou zastávkou je stanice Malovanka. Odtud se fanoušci během pár minut dostanou pěšky k severní straně stadionu.

Po skončení zápasu bude opět zahájen posílený provoz zvláštní linky 770 ze zastávky Stadion Strahov (zastávka pravidelných linek 176 a 217) ve směru Klamovka, Anděl a Na Knížecí. Návštěvníci utkání také mohou využít tramvajovou přepravu ze zastávky Malovanka. V případě potřeby bude ve stanici Anděl posílen provoz metra na lince B ve směru do centra.

Společný oběd

Stejně jako tomu bývá při zápasech evropských pohárů, také před derby se uskuteční společný oběd zástupců managementů obou klubů. I tato akce by měla být důkazem toho, že oba kluby mají zájem na tom, aby se derby odehrálo ve sportovním a korektním duchu.


Čestnými hosty děti z dětského domova Racek v Benešově

Čestnými hosty Slavie budou děti z dětského domova Racek v Benešově, před utkáním se setkají s hráči, děti pro ně připravily dárky. Také Slavie jim věnuje suvenýry na památku.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články