Fanklub pořádá zájezd do Plzně | SK Slavia Praha
Více

Fanklub pořádá zájezd do Plzně

Pojeďte fandit Slavii!
Fanklub Slavie pořádá autobusový zájezd na utkání do Plzně, které se koná v pondělí 7.4. v 17:15.

Sraz: u hotelu Diplomat, ulice Evropská, blízko metra Dejvická, čas: 15:00. Odjezd po odbavení! Předpokládaný návrat cca do 20:30.

Cena bez vstupenky: 100 Kč - 150 Kč pro členy, 200 Kč - 250 Kč pro nečleny. Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna. Výsledná cena se bude odvíjet od počtu účastníků. K vypravení autobusu je třeba cca 35 lidí. Sledujte průběžný stav přihlášených či si 24 hodin předem ověřte, zda je autobus vypraven.

Přihlášky posílejte na email subrt@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 602 660 488. V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a členové Fanklubu číslo kartičky (pokud ji nemáte, tak datum narození) a nečlenové Fanklubu uvedou datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte.

Při odbavení se členové Fanklubu musí prokázat platnou kartičkou či dokladem o zaplacení členství na aktuální sezonu, ostatní předloží doklad totožnosti. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články