Zájem o vstupenky na derby roste | SK Slavia Praha
Více

Zájem o vstupenky na derby roste

PRAHA – Přímý souboj o čelo tabulky nenechává fanoušky chladnými – z předprodeje už zmizelo přes osm tisíc vstupenek. „Východní a západní krytá jsou již vyprodány, solidně ubývají také vstupenky do našeho kotle,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.
PRAHA – Přímý souboj o čelo tabulky nenechává fanoušky chladnými – z předprodeje už zmizelo přes osm tisíc vstupenek.

„Východní a západní krytá jsou již vyprodány, solidně ubývají také vstupenky do našeho kotle,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

„Dostatek vstupenek je na nekryté tribuny. Každopádně bude moudré zakoupit si vstupenky v předprodeji a nečekat na den zápasu,“ dodal slávistický mluvčí.

Předprodej na derby probíhá na všech předprodejních místech – v předprodeji na Strahově, v prodejnách Fanzone (Myslbekova 1, Praha 6 a zimní stadion v Edenu) a Calcio (Myslíkova 30, Praha 2). Pro příznivce soupeře se prodávají vstupenky v zákaznickém centru na Letné.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články