Jan Jakubec odchází do E Side | SK Slavia Praha
Více

Jan Jakubec odchází do E Side

PRAHA – Provozní ředitel Slavie Jan Jakubec odchází do společnosti E Side Property, kde bude působit ve funkci ředitele. „Ve Slavii jsem strávil deset let svého života, odcházím se smíšenými pocity.
PRAHA – Provozní ředitel Slavie Jan Jakubec odchází do společnosti E Side Property, kde bude působit ve funkci ředitele.

„Ve Slavii jsem strávil deset let svého života, odcházím se smíšenými pocity. Přesto vím, že budu i v nové funkci Slavii nablízku a určitě zůstane v mém srdci,“ uvedl Jakubec pro náš web.

Jan Jakubec (44) bude zastřešovat chod celého areálu v Edenu, tedy stadionu, kancelářské a obchodní části, a to v době konání akcí i v běžném provozu. Dosavadní ředitel společnosti Vladimír Leška zůstává statutárním zástupcem E Side Property.

"Těším se, až v Edenu přivítáme první návštěvníky. Chci svým dílem přispět k tomu, aby se u nás cítili dobře a často se vraceli," uvedl Jan Jakubec.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články