Žáci přivezli vítězství z Českých Budějovic | SK Slavia Praha
Více

Žáci přivezli vítězství z Českých Budějovic

PRAHA – Ve středu 19. března bylo na programu utkání 17. kola České ligy žáků. V Českých Budějovicích vyhráli A-žáci Slavie 2:0.
PRAHA – Ve středu 19. března bylo na programu utkání 17. kola České ligy žáků. V Českých Budějovicích vyhráli A-žáci Slavie 2:0. Branky vstřelili Martin Hurka a Jiří Suk.

Dařilo se také mladším žákům, kteří porazili České Budějovice stejným skóre 2:0. Do střelecké listiny se zapsali Jan Prosek a David Tesař.

18. kolo České ligy žáků je na programu v neděli 30. března, kdy Slavia hostí Neratovice. Utkání A-žáků se hraje ve 13:30 hodin, mladší žáci mají výkop v 15:15 hodin.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články