Fotbalisté pomohli s náborem | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté pomohli s náborem

PRAHA - Ani počasí, ve kterém by se dal klidně natáčet film Mrazík II, neodradilo padesát malých fotbalistů, aby dorazili na úterní slávistický nábor na umělý trávník do Edenu.
PRAHA - Ani počasí, ve kterém by se dal klidně natáčet film Mrazík II, neodradilo padesát malých fotbalistů, aby dorazili na úterní slávistický nábor na umělý trávník do Edenu. Pozdravit je přišli také Vladimír Šmicer, Mickael Tavares a Tijani Belaid.

Vláďa Šmicer měl s sebou 4,5 letého syna Jiřího, tomu se ale do hraní moc nechtělo. „Má ještě rok čas,“ usmál se tomu tatínek. Dědeček Jirky, bývalý fotbalový reprezentant Ladislav Vízek, má prý o svém vnukovi jasnou představu. „Běhavý by měl být po tátovi a fotbal hrát jako děda,“ dodal s úsměvem Vláďa Šmicer.

„U nás takové nábory nepořádáme, každý se v šesti letech zapíše a trenéři pak rozdělí fotbalisty do áčka, béčka a céčka,“ popsal postup ve Francii Mickael Tavares. „Taky tam nemáme takovou kosu, to je fakt neuvěřitelný,“ dodal.

Tijaniho Belaida potěšila nominace do tuniské reprezentace. „Já jsem začínal v pěti letech, byl jsem ještě menší,“ prozradil.Všichni pak rozdali malým fotbalistům na památku podpisové kartičky.

Velké poděkování patří společnosti ALBRESA S.A. a jednatelce společnosti Svatavě Albrechtové, která ve spolupráci se sportovní značkou UMBRO, zajistila veškeré vybavení pro nově vzniklý tým nejmladších, ročník 2003.

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články