Na nábor dorazí i Vladimír Šmicer se synem | SK Slavia Praha
Více

Na nábor dorazí i Vladimír Šmicer se synem

PRAHA – Malí talentovaní fotbalisté mohou rozšířit červenobílý tým! V úterý 18. března totiž Slavia pořádá nábor nových fotbalistů ročníků narození 1996 až 2003.
PRAHA – Malí talentovaní fotbalisté mohou rozšířit červenobílý tým! V úterý 18. března totiž Slavia pořádá nábor nových fotbalistů ročníků narození 1996 až 2003. Trenéři rádi přivítají zejména šikovné kluky ročníku 2003, kteří vytvoří zcela nový tým!

Začátek je v 18 hodin na umělé trávě v Edenu. Na nábor dorazí také Vladimír Šmicer se svým synem Jiříkem, který je právě ročník 2003.

„Vezmu ho s sebou a uvidím, jak je na tom. U nás doma v Dolních Chabrech je na hřišti skoro pořád, fotbal ho moc baví," uvedl Vladimír Šmicer, který malým adeptům fotbalu pomůže s prvky fotbalové abecedy a bude také rozdávat podpisové kartičky. Malé fotbalisty přijdou povzbudit také Mickael Tavares a Tijani Belaid.

Vladimír Šmicer také zavzpomínal na své fotbalové začátky. „S fotbalem jsem začínal asi v šesti letech, hrál jsem u nás na vesnici za TJ Verneřice. Bohužel jsme tehdy dostávali hodně gólů, žádná přípravka tam nebyla, hráli jsme rovnou proti mladším žákům a v těchto kategoriích je každý rok navíc strašně znát,“ zavzpomínal čtyřiatřicetiletý záložník.

„Cílem náboru je doplnit stávající týmy o talentované fotbalisty a hlavně vytvořit zcela nový tým ročníku 2003,“ uvedl ředitel sportovních tříd Miroslav Jíra.

„Kluci se nemusejí ničeho bát, chceme jen vidět jejich rychlost, styl běhu a práci s míčem, nejvíce nás budou zajímat jejich technické dovednosti. Těšíme se na všechny malé sportovce, s sebou si stačí vzít jen sportovní oblečení a obuv, nejlépe kopačky,“ doplnil Miroslav Jíra.

Další informace můžete získat na následujících kontaktech: Miroslav Jíra - 737 562 816 a Petr Karoch - 271 733 402 nebo 603 535 357.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články