Další výherci jdou na prohlídku Edenu | SK Slavia Praha
Více

Další výherci jdou na prohlídku Edenu

PRAHA – Deset dalších fanoušků i s doprovodem si půjde prohlédnout nový stadion Slavie v Edenu. Exkurze v doprovodu hráče A-týmu je jednou z cen, které se losovovaly o přestávce nedělního derby Slavie s Bohemians 1905.

PRAHA – Deset dalších fanoušků i s doprovodem si půjde prohlédnout nový stadion Slavie v Edenu. Exkurze v doprovodu hráče A-týmu je jednou z cen, které se losovovaly o přestávce nedělního derby Slavie s Bohemians 1905.

Dalšími výhrami byly balíčky se slávistickými suvenýry a velké kožené červenobílé křeslo. Patnáct šťastlivců vylosoval útočník Zdeněk Šenkeřík, který dělal průvodce výhercům soutěže z předchozího domácího utkání s Mostem.

Poslední exkurze fanoušků do Edenu sklidila obrovský ohlas. Jako první si slávisté vyzkoušeli na hrací ploše akustiku. Potom následovala prohlídka útrob stadionu, včetně kabiny domácího týmu, klubového patra nebo VIP boxů. Nejvíce času fanoušci strávili prohlídkou ochozů a tribuny. Vůbec poprvé si tak mohli vychutnat chvíle, kdy se posadili na červené sedačky a pozorovali budoucí hřiště.

Prosíme výherce prohlídky Edenu z nedělního utkání s Bohemians 1905, aby poslali své jméno a telefonní číslo na e-mail: sona.hamalova@slavia.cz nejpozději do středy 26. března.

Na prohlídku Edenu se mohou vylosovaní fanoušci těšit poslední březnovou neděli. O dalších podrobnostech prohlídky v Edenu budou informováni e-mailem nebo telefonicky.

Výherce slávistického křesla

O svoji výhru se dotyčný ještě nepřihlásil. Jméno na vyplněném dotazníku je bohužel velmi nečitelné, ale výherce je z Prahy a bydlí v Boční ulici číslo 12. Utkání sledoval z tribuny Západ a ze sektoru F. Číslo jeho sedačky je 7.

Účastníci prohlídky Edenu (každý výherce si s sebou může vzít jednoho člověka jako doprovod)

Petr Vácha

Jaroslav Tomeš

Tomáš Vitásek

Zdeněk Medřický

Vratislav Doubek

Jaroslav Trojan

Jakub Pražák

Jan Lipold

Martin Štěpánek

Martin Halada

Výherci balíčků se slávistickými suvenýry

Miloš Baladrán

Tomáš Kubáček

Petr Janda

Jan Petřík

Všem výhercům blahopřejeme!

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články