Plíšek jede s „U18“ do Itálie | SK Slavia Praha
Více

Plíšek jede s „U18“ do Itálie

Národní výběr ČR do osmnácti let odjíždí na turnaj do italského Rimini. Výběr povede trenér našeho A-dorostu Jiří Plíšek, který si s sebou bere slávistu Jana Knoblocha. „Chceme vyzkoušet nové hráče a varianty. A samozřejmě bychom rádi přivezli zlato,“ uvedl kouč, který je za normálních okolností u reprezentace asistentem, v Itálii však bude zastupovat zdravotně indisponovaného Vlastimila Marečka.

Účastníci turnaje:
1. skupina:
Rumunsko
Slovinsko
Výběr Anglie
ČR

2. skupina:
Itálie
Malta
Albánie
San Marino

Hrací dny jsou v úterý 11.6., ve středu 12.6. a v pátek 14.6. Postupují vítězové skupin, finále je naplánováno na neděli 16.6.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články