Béčko na úvod remizovalo | SK Slavia Praha
Více

Béčko na úvod remizovalo

PRAHA/EDEN - Slávistická juniorka vstoupila do jarní sezony bezbrankovou remízou s rezervou Liberce. Na umělé trávě v Edenu se představili z kádru áčka Gebre Selassie, Kubásek a Šourek.
PRAHA/EDEN - Slávistická juniorka vstoupila do jarní sezony bezbrankovou remízou s rezervou Liberce. Na umělé trávě v Edenu se představili z kádru áčka Gebre Selassie, Kubásek a Šourek. Chyběli zranění Klavík, Zelinka a Hošek.

Červenobílí začali utkání aktivně, první šanci měl už v 7. minutě Černý, střílel bohužel nad břevno. Mimo branku skončil také pokus Bayera z 34. minuty. Největší šance prvního poločasu sice skončila za Uvarenkovými zády, ale Vukovič hlavičkoval z ofsajdu. Liberec v prvním poločase ohrozil Kubáska jen jednou, střela Gecova ale skončila nad brankou.

Druhá půle se příliš nelišila od té první, i tentokrát měli šance téměř výhradně slávisté. Největší příležitost druhé půle přišla až těsně před koncem utkání, Milan Černý se dostal do bezprostřední blízkosti branky, zblízka ale libereckého gólmana nepřekonal. I soupeř si vypracoval šanci, Martanovu hlavičku v pádu zneškodnil Kubásek.

"Chtěli jsme vyhrát, ale to se nám bohužel nepovedlo. S výkonem týmu jsem spokojen, jediné, co tomu chybělo, byly branky. Příležitostí ke skórování jsme si vytvořili dost, ale nedokázali jsme je proměnit. Hráčům nemám co vytknout, celé utkání jsme byli lepší.," řekl k utkání trenér Daniel Šmejkal.

"Měli jsme určitě více ze hry, ale bohužel se nám nepodařilo skórovat. Když nedáme branky, tak je jasné, že nemůžeme vyhrát, " zhodnotil zápas Theo Gebre Selassie.

Slavia B - Liberec B 0:0
Slavia B: Kubásek - Gebre Selassie, Šourek, Kopřiva, Švamberg - Zahálka (78. Dostál), Bayer, Kovařík, Kobler, Černý - Vukovič
Liberec B: Uvarenko - Matula, Dejmek, Jarkovský (46. Krátký), Liška - Hudson, Gecov, Frejlach, Lattman (52. Novotný) - Zeman, Martan (90. Pyšek)

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články