Béčko na úvod remizovalo | SK Slavia Praha
Více

Béčko na úvod remizovalo

PRAHA/EDEN - Slávistická juniorka vstoupila do jarní sezony bezbrankovou remízou s rezervou Liberce. Na umělé trávě v Edenu se představili z kádru áčka Gebre Selassie, Kubásek a Šourek.
PRAHA/EDEN - Slávistická juniorka vstoupila do jarní sezony bezbrankovou remízou s rezervou Liberce. Na umělé trávě v Edenu se představili z kádru áčka Gebre Selassie, Kubásek a Šourek. Chyběli zranění Klavík, Zelinka a Hošek.

Červenobílí začali utkání aktivně, první šanci měl už v 7. minutě Černý, střílel bohužel nad břevno. Mimo branku skončil také pokus Bayera z 34. minuty. Největší šance prvního poločasu sice skončila za Uvarenkovými zády, ale Vukovič hlavičkoval z ofsajdu. Liberec v prvním poločase ohrozil Kubáska jen jednou, střela Gecova ale skončila nad brankou.

Druhá půle se příliš nelišila od té první, i tentokrát měli šance téměř výhradně slávisté. Největší příležitost druhé půle přišla až těsně před koncem utkání, Milan Černý se dostal do bezprostřední blízkosti branky, zblízka ale libereckého gólmana nepřekonal. I soupeř si vypracoval šanci, Martanovu hlavičku v pádu zneškodnil Kubásek.

"Chtěli jsme vyhrát, ale to se nám bohužel nepovedlo. S výkonem týmu jsem spokojen, jediné, co tomu chybělo, byly branky. Příležitostí ke skórování jsme si vytvořili dost, ale nedokázali jsme je proměnit. Hráčům nemám co vytknout, celé utkání jsme byli lepší.," řekl k utkání trenér Daniel Šmejkal.

"Měli jsme určitě více ze hry, ale bohužel se nám nepodařilo skórovat. Když nedáme branky, tak je jasné, že nemůžeme vyhrát, " zhodnotil zápas Theo Gebre Selassie.

Slavia B - Liberec B 0:0
Slavia B: Kubásek - Gebre Selassie, Šourek, Kopřiva, Švamberg - Zahálka (78. Dostál), Bayer, Kovařík, Kobler, Černý - Vukovič
Liberec B: Uvarenko - Matula, Dejmek, Jarkovský (46. Krátký), Liška - Hudson, Gecov, Frejlach, Lattman (52. Novotný) - Zeman, Martan (90. Pyšek)

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

O prvním startu po roční pauze, výkonu, dojetí i plánech

18. 4. 2024
Lukáš Vorlický se po téměř roce vrátil na hřiště, v neděli zapsal první minuty v sešívaném dresu. Po remíze B-týmu s Karlovými Vary (1:1) se rozpovídal o své cestě zpátky, pocitu ze hry i svých plánech do budoucna.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

Další články