Slavia připravila akce pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Slavia připravila akce pro fanoušky

PRAHA – Slavia zve své fanoušky na poslední vršovické derby na Strahově! Připravili jsme na tento zápas speciální akce – na utkání můžete vzít s sebou své přítelkyně a kamarádky, na zápas půjdou zadarmo.
PRAHA – Slavia zve své fanoušky na poslední vršovické derby na Strahově! Připravili jsme na tento zápas speciální akce – na utkání můžete vzít s sebou své přítelkyně a kamarádky, na zápas půjdou zadarmo. Pokud cestujete za Slavií ze vzdálenosti větší než sto kilometrů, zaplatíte pouze za cestu - prokážete-li se cestovním dokladem za vlak nebo autobus, dostanete vstupenku zadarmo.

Akce je připravena také pro pražské zákazníky v prodejnách UMBRO a FANZONE. Každý, kdo si zakoupí zboží v hodnotě nad tisíc korun (například za slávistický dres), dostane dvě vstupenky na vršovické derby zadarmo. O přestávce také proběhnou tradiční soutěže – vylosovaní výherci půjdou na exkluzivní prohlídku nového stadionu v Edenu nebo mohou vyhrát slávistické křeslo a balíčky se slávistickými suvenýry. Navíc se budou předávat exkluzivní předměty, vydražené ve slávistické aukci.

Je spousta důvodů, proč v neděli přijít na strahovský stadion, tím největším však musí být podpora Slavie. Návštěva a atmosféra na Baníku je hozenou rukavicí, kterou je třeba pozvednout! Nenechme se zahanbit, boj o titul vyžaduje plné ochozy!

Jak výhody využít

Něžné pohlaví jde zadarmo
Ženy a dívky půjdou na zápas zadarmo. Na všech pokladnách si mohou osobně vyzvednout jednu volnou vstupenku, která bude speciálně označená a nepřenosná. Pokud budete chtít získat místo vedle svého přítele nebo kamaráda bude nutné volnou vstupenku získat při zakoupení jeho vstupenky. Nabídka platí pro všechny tribuny.

Pozvánka pro mimopražské
Slavia si váží svých fanoušků, kteří cestují na domácí zápasy ze vzdálených měst a vesniček. Pokud předložíte doklad o své cestě s datem 16.března 2008 (vlakovou nebo autobusovou jízdenku), pak dostanete na všech pokladnách volnou vstupenku. Nabídka se vztahuje také na mimopražské odbočky slávistických fandů – kontaktujte prosím Slavii na emailu zuzana.zivna@slavia.cz.

Nabídka pro pražské fanoušky
UMBRO - Pokud si zakoupíte v prodejnách Umbro od 12. března od 12 hodin zboží v hodnotě nad 1000 korun, dostanete dvě vstupenky na derby s Bohemians 1905 zadarmo. Nabídka platí pro prodejny v OC Eden, OC Hypernova, OC Nový Smíchov, OC Chodov, Umbro Šestka, Štěrboholy Outlet Aréna.

FANZONE - Pokud si zakoupíte v prodejně zboží v hodnotě nad 1000 korun, dostanete dvě vstupenky na derby s Bohemians 1905 zadarmo. Nabídka platí od středečního odpoledne pro prodejnu v Myslbekově ulici pod Strahovem, pro prodejnu v O2 Aréně ve Vysočanech a prodejnu na zimním stadionu v Edenu ve Vladivostocké ulici.

Soutěže o návštěvu Edenu a slávistické suvenýry
Pokud vyplníte soutěžní lístek pro naši tradiční soutěž, pak můžete získat slávistické křeslo nebo se stát jedním z prvních fanoušků, kteří se podívají na nový stadion v Edenu!

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články