Šenkeřík: Bohemce máme co vracet | SK Slavia Praha
Více

Šenkeřík: Bohemce máme co vracet

PRAHA – V neděli večer se na Strahově uskuteční svým způsobem historická bitva. Fanouškové obou vršovických týmů se naposledy na vzájemné derby vydají mimo své výsostné území a sejdou se na strahovském stadionu.
PRAHA – V neděli večer se na Strahově uskuteční svým způsobem historická bitva. Fanouškové obou vršovických týmů se naposledy na vzájemné derby vydají mimo své výsostné území a sejdou se na strahovském stadionu.

Slavia má Klokanům co vracet – náš poslední souboj I. Gambrinus ligy totiž skončil v Ďolíčku výhrou domácích 2:0, 23. září se do naší sítě trefili Škoda a Kunášek. Utkání vidělo sedm a půl tisíce diváků.

„Bohemce máme co vracet, připravili nám na podzim první porážku v tak dobře rozjeté sezoně,“ vzpomíná na sedmé kolo I. Gambrinus ligy slávistický útočník Zdeněk Šenkeřík.

„Doma jsou velice nepříjemní, mají skvělé diváky, kteří na menším hřišti tým dokáží pořádně motivovat. Určitě vyrazí i na Strahov, ale já věřím, že tentokrát budeme mít domácí prostředí my, že naši fanoušci dorazí také ve velice hojném počtu. Hrajeme o titul a budeme chtít uspět,“ vyzývá Šenkeřík slávistické příznivce.

Sám do zápasu kvůli zranění třísla asi nezasáhne. „V Bohemce jsem strávil čtyři krásné roky, kdybych mohl hrát, určitě by to pro mě mělo obrovský náboj. Mrzí mne každý týden, že nemohu hrát, tentokrát to bude asi ještě o něco smutnější. Ale v hledišti samozřejmě chybět nebudu,“ dodává.

Předprodej na poslední vršovické derby na Strahově probíhá na všech tradičních místech. Atmosféru vzájemného duelu si můžete připomenout také ve fotogalerii z posledního souboje.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články