Slávisté potřebují naši podporu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté potřebují naši podporu

PRAHA – Třetí největší návštěva 19. kola přišla na Strahov, aby viděla vítězství ligového lídra nad Mostem 2:0.
PRAHA – Třetí největší návštěva 19. kola přišla na Strahov, aby viděla vítězství ligového lídra nad Mostem 2:0.

„Jsem rád, že si na stadion našlo cestu větší množství fanoušků, kteří nám pomohli k vítězství. Víme, že dokážeme hrát lépe a výkon ještě nebyl optimální. Chtěl bych za celý tým všem příznivcům poděkovat,“ vzkazuje prostřednictvím našeho webu kapitán Erich Brabec.

„Doma nás teď čekají dvě derby, proto věřím, že slávistů přijde ještě víc,“ dodává.

Kapitán se také vyjádřil k reakci části ochozů při střídání Martina Abrahama.

„Pro tak negativní reakci není nejmenší důvod. Martin je jeden z nás, bojuje s námi o titul ve slávistickém dresu, jako kabina stojíme za ním. Pískot míří na celý tým a Slavii ubližuje. Všichni toužíme po tom vybojovat titul, musíme držet při sobě, nejenom v kabině, ale musíme cítit i stoprocentní podporu fanoušků,“ vyzývá slávistický kapitán.

Jeho slova podpořil i trenér Karel Jarolím, za jehož působení Slavia vždy skončila na špici tabulky, poprvé také zakusila atmosféru Ligy mistrů a prožívá jedno z nejúspěšnějších období novodobé historie.

„Čekají nás těžké zápasy, ve kterých půjde o všechno. Bylo by smutné, kdyby se do týmu z našich vlastních ochozů vnášela nervozita. Víme, že máme věrné fanoušky, kteří budou stát při nás. Bez nich a jejich podpory našeho cíle nedosáhneme.“

Slavii čeká v dalším kole souboj s ostravským Baníkem, v dalších dvou domácích zápasech změří síly s pražskými Bohemians 1905 a Spartou Praha.

Slávistický záložník Martin Abraham poskytne oficiálnímu webu online rozhovor. Jeho začátek bude ve čtvrtek od 16 hodin.

Otázky Martinu Abrahamovi můžete posílat zde.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články