Dvacet výherců jde na prohlídku Edenu | SK Slavia Praha
Více

Dvacet výherců jde na prohlídku Edenu

PRAHA – V sobotu 8. března se může těšit dvacet návštěvníků nedělního ligového utkání Slavie s Mostem na prohlídku nového stadionu v Edenu. Průvodce jim bude dělat jeden z hráčů A-týmu.

PRAHA – V sobotu 8. března se může těšit dvacet návštěvníků nedělního ligového utkání Slavie s Mostem na prohlídku nového stadionu v Edenu. Průvodce jim bude dělat jeden z hráčů A-týmu. Výherci tak mají jedinečnou možnost vypravit se na hrací plochu nového stadionu, projít si vstupem pro hráče nebo si prohlédnout sektor pro slávistický kotel.

Prosíme výherce, aby poslali své jméno a telefonní číslo na e-mail: zuzana.zivna@slavia.cz nejpozději do čtvrtka 6. března. O dalších podrobnostech prohlídky v Edenu budou vylosovaní návštěvníci informováni telefonicky.

Dalších deset fanoušků vyhrálo červenobílého plyšového medvěda. Výherce vylosoval o přestávce slávistický obránce Ondřej Šourek.

Na losování o prohlídku Edenu a další zajímavé ceny se můžete těšit i na dalším domácím utkání s Bohemians 1905, které se hraje v neděli 16. března ve 20:15 hodin. Jednou z výher bude například červenobílé kožené křeslo.

Výherci prohlídky stadionu v Edenu:

1. Miroslav Mach

2. Jaroslav Tomša

3. Miloslav Rada

4. Pavel Zmek

5. Lukáš Bady

6. Jan Bílek

7. Jiří Vosátka

8. Zdeněk Veselý

9. Lada Psohlavcová

10. Petr Chaloupka

11. Matouš Jelínek

12. Karel Řehák

13. Miloš Pilát

14. Ladislav Chvoj

15. Petr Dvořák

16. Ondřej Michalčík

17. Daniel Hroch

18. Miroslav Šimůnek

19. Ladislav Břesky

20. Nikol Brychtová

Výherci červenobílých medvědů:

1. František Smrčka

2. Martin Tůma

3. Josef Kříž

4. Pavel Válek

5. Liboslav Fiala

6. Michal Čekajlo

7. Luděk Vorel

8. Pavel Šámal

9. Václav Bernard

10. Jakub Reimar

Všem výhercům blahopřejeme!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články