Béčko prohrálo na penalty | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo na penalty

Rezerva Slavie bude hrát na zimním turnaji Dragoun Cup o třetí misto. V semifinále remizovala juniorka s béčkem Sparty 1:1, ale prohrála na penalty.
Rezerva Slavie bude hrát na zimním turnaji Dragoun Cup o třetí misto. V semifinále remizovala juniorka s béčkem Sparty 1:1, ale prohrála na penalty. Z kádru áčka nastoupili Šourek, Gebre Selassie a Kubásek. Penaltový rozstřel vychytal Spartě Matúš Kozáčik.

"Myslím si, že 1:1 byl zasloužený a spravedlivý výsledek, my jsme byli v prvním poločase lepším mužstvem, vytvořili jsme si víc gólových příležitostí, ve druhé půli byla o něco lepší Sparta. Poté následovaly penalty a ty jsou otázkou štěstí," řekl k utkání trenér Daniel Šmejkal.

Sparta B - Slavia B 1:1 (0:1) 4:3 na penalty
Branky: 67. Doležal - 42. Komárek
Slavia B: Kubásek - Dostál, Šourek, Kopřiva, Gebre Selassie - Zahálka (75. Klavík), Komárek, Kobler, Černý (68. Pich) - Kovařík - Vukovič (46. Viskušenko)
Sparta B: Kozáčik - Valíček (75. Beutel), Doležal, Mareš, Podaný - Junger, Kokoška (46. Švec), Kóňa, Bíro - Holek (36. Třešňák), Holenda

V neděli od 10,30 nastoupí béčko v utkání o 3. místo proti horšímu z dvojice Bohemians B - Příbram B.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články