Suchopárek se už těší na příští sezónu | SK Slavia Praha
Více

Suchopárek se už těší na příští sezónu

Naše áčko se poprvé před novou sezónou sejde za týden. Na sraz dorazí i obránce Jan Suchopárek, který větší část jara promarodil se zraněným kolenem. „Běhám i kopu do balónu. Přípravu stihnu, zapojím se naplno. Ale nechci to zakřiknout, držím se zkrátka,“ svěřoval se bývalý reprezentant.

Suchopárek ladí formu už během dovolené. „Jsem v Družci, chodím s místníma klukama na tréninky nebo výběhy,“ říká. „Moře? To ne, děti chodí do školy a navíc mě taková rekreace moc neláká. Jsem tady s kamarády a užívám si,“ pochvaluje si.

Od fotbalu odpočívá zkušený borec napůl. „Mistrovství světa mě nechává chladným. Ale sledoval jsem vítězné tažení jednadvacítky a moc jsem jim držel palce. Doufejme, že slávisté nezpychnou a pomohou nám k nejvyšším cílům,“ usmívá se Suchopárek, který už se těší na další soutěžní ročník. „Dlouho jsem se neobjevil na trávníku, takže je to pochopitelné. Rád bych, abychom byli lepší než minule a častěji vyhrávali,“ přeje si.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články