Červenobílé naděje remizovaly v Olomouci | SK Slavia Praha
Více

Červenobílé naděje remizovaly v Olomouci

A-dorost remizoval v dohrávce 25. kola 1. DL v Olomouci 1:1. Naši mladíci se dostali rychle do vedení, branku vstřelil po deseti minutách Stejskal, o vítězství a první místo v tabulce nás však připravila minela v defenzívě v úvodu druhé půle, kterou potrestal Schulmeister vyrovnávacím gólem. V atraktivním utkání mohly vyhrát oba týmy, Sigma si vypracovala několik šancí a i slávistům nechybělo mnoho, aby v závěru strhli vítězství na svou stranu. Skóre se ale neměnilo, stejně jako pořadí v lize. Sešívaní jsou třetí a ztrácí na první Hanáky tři body. Do konce sezóny zbývají ještě tři kola, a tak není nic ztraceno.

Jak to viděl náš trenér
„Viděli jsme velmi zajímavé a kvalitní střetnutí. Bod je asi spravedlivý, i když šance rozhodnout jsem měli my i soupeř. Bohužel jsem zbytečně inkasovali po hrubé chybě v obraně. Kdyby se to nestalo, nepustili bychom Olomouc do příležitostí a hra by se neotevřela. Sice jsme nevyhráli, ale nezbývá mi než hráčům za předvedený výkon poděkovat,“ uvedl Jiří Plíšek.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články