Novým kapitánem Erich Brabec | SK Slavia Praha
Více

Novým kapitánem Erich Brabec

PRAHA – Slavia má nového kapitána, před zápasem s Tottenhamem kabina zvolila obránce Ericha Brabce, jeho zástupci jsou Martin Latka a Vladimír Šmicer.
PRAHA – Slavia má nového kapitána, před zápasem s Tottenhamem kabina zvolila obránce Ericha Brabce, jeho zástupci jsou Martin Latka a Vladimír Šmicer.

„Je to pro mne velká čest být kapitánem ve Slavii. Určitě ale nezáleží na tom, kdo má na rukávu pásku, Slavia musí pracovat jako tým, každý z nás musí pro úspěch udělat maximum,“ uvedl Erich Brabec pro slavia.cz

„Věřím, že se nám také podaří přitáhnout do hlediště více diváků, kteří nám pomohou dostat Slavii na nejvyšší příčku,“ doufá obránce, který se netajil svým zklamáním, že zápas s Tottenhamem nebyl vyprodaný.

Erich Brabec bude mít pásku na rukávu už v neděli, kdy Slavia hostí v jarní ligové premiéře České Budějovice.

„Musíme navázat na výkon v druhém poločase proti Tottenhamu. Naší povinností je zvítězit a já věřím, že to dokážeme. I když je to pozdě večer a utkání je v televizi, věřím, že nás přijde podpořit alespoň pět tisíc diváků a že se nám podaří jim všem udělat radost.“

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články