Přijďte na stadion včas! | SK Slavia Praha
Více

Přijďte na stadion včas!

PRAHA - Slavia žádá všechny fanoušky, kteří přijdou na čtvrteční zápas s Tottenhamem, aby dorazili na stadion s dostatečným časovým předstihem.
PRAHA - Slavia žádá všechny fanoušky, kteří přijdou na čtvrteční zápas s Tottenhamem, aby dorazili na stadion s dostatečným časovým předstihem. Zdá se, že na rozdíl od Ligy mistrů si řada příznivců bude kupovat vstupenky až před zápasem, vyvarujte se zbytečného čekání ve frontách nebo u bezpečnostních kontrol.

Na zápas platí přísný zákaz jakékoliv pyrotechniky, nepoškoďme zbytečně Slavii, v Lize mistrů jsme získali velice dobré jméno, které by bylo zbytečné ztratit.

UEFA také velice přísně trestá jakékoliv projevy rasistického chování, Slavia s takovými excesy nikdy neměla problémy, zachovejme se i tentokrát jako vyspělý klub, kterého se takové problémy netýkají.

Na Strahov speciální linkou!

Na čtvrteční zápas s Tottenhamem vypravil pražský Dopravní podnik opět speciální linku. Autobus číslo 770 jede ze zastávky Na Knížecí po trase Anděl, Klamovka a Stadion Strahov. První spoj se na trasu vydá už v 19:30 hodin.

Dopravní podnik nabádá návštěvníky utkání, aby k přepravě na Strahov nevyužívali běžnou linku 176, která jede z Karlova náměstí. Tato linka nebude posílena. Fanoušci se na Strahov také dostanou tramvajemi číslo 15 nebo 25 od stanice metra Hradčanská, nebo tramvajemi číslo 22 nebo 23 od stanice metra Malostranská. Cílovou zastávkou je stanice Malovanka. Odtud se fanoušci během pár minut dostanou pěšky k severní straně stadionu.

Po skončení zápasu bude opět zahájen posílený provoz zvláštní linky 770 ze zastávky Stadion Strahov (zastávka pravidelných linek 176 a 217) ve směru Klamovka, Anděl a Na Knížecí. Návštěvníci utkání také mohou využít tramvajovou přepravu ze zastávky Malovanka. V případě potřeby bude ve stanici Anděl posílen provoz metra na lince B ve směru do centra.

Soutěž o zájezd do Londýna!

Na zápas s Tottenhamem připravila Slavia pro své věrné fanoušky soutěž. Kdo přijde ve čtvrtek 14. února na Strahov Slavii v utkání Poháru UEFA podpořit, může vyhrát jednu z řady atraktivních cen. Hlavní výhrou je letecký zájezd se Slavií na odvetné utkání, které se hraje příští čtvrtek 21. února v Londýně na White Hart Lane. Ve hře jsou také tašky se slávistickými suvenýry.

Stačí jen vyplnit připravené dotazníky u vchodů na stadion a vhodit je do připravených schránek. O přestávce proběhne na ploše losování.

Utkání začíná ve 21 hodin.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články