Ve čtvrtek proti Tottenhamu | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek proti Tottenhamu

PRAHA – Vstup do sezony se blíží a slávisty nečeká nic lehkého – po dvouměsíční pauze změří síly se slavným Tottenhamem Hotspur ve třetím kole Poháru UEFA.
PRAHA – Vstup do sezony se blíží a slávisty nečeká nic lehkého – po dvouměsíční pauze změří síly se slavným Tottenhamem Hotspur ve třetím kole Poháru UEFA. Na utkání zatím bylo prodáno devět tisíc vstupenek, z toho ovšem dva a půl tisíce patří fanouškům Tottenhamu. Předprodej nadále probíhá na tradičních místech.

Slávisté měli v pondělí a v úterý pouze jednu dopolední tréninkovou fázi, ve středu budou mít oficiální předzápasový trénink v půl šesté. Do tréninku s týmem se nezapojili Vladimír Šmicer, kterého trápí zranění zad a bohužel také Zdeněk Šenkeřík, který má problémy s třísly, jejichž léčení si podle jeho slov může vyžádat také několik týdnů.

Individuálně trénují s kondičním trenérem Petr Janda a Dušan Švento, nemoc vyřadila z přípravy Jana Blažka, který ale není na soupisce pro Pohár UEFA.

Do pohárového utkání nezasáhne také Matej Krajčík, který si odpyká trest za žluté karty v Lize mistrů UEFA.

Slávisté by měli do utkání jít s novým kapitánem, toho zvolí na předzápasovém soustředění, které je čeká ve středu.

Tottenham Hotspur dorazí na letiště v Ruzyni dvě hodiny po poledni, oficiální trénink mají „kohouti“ na Strahově od 19 hodin.

Tottenham dopsal na soupisku čtyři hráče - Gilberta, O´Haru a Woodgatea a také Tomáše Pekharta, který spadá do takzvaného B-seznamu mladých hráčů, kteří jsou v klubu déle než dva roky a mohli být připsání nad kvótu povolených tří hráčů.

Slavia se s Tottenhamem střetla v prvním kole Poháru UEFA v září 2006, anglický tým zvítězil v obou zápasech 1:0, na Strahově se trefil Jenas, na White Hart Lane Keane.

Utkání bude řídit trojice švýcarských rozhodčích Claudio Circhetta, Manuel Navarro, Beat Hidber. Výkop je ve 21 hodin. Přímý přenos vysílá kanál ČT 4 Sport.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články