Ve čtvrtek poslední generálka | SK Slavia Praha
Více

Ve čtvrtek poslední generálka

PRAHA – Slávisté začali další týden před začátkem jarních soutěží. Ve čtvrtek je čeká na hlavním strahovském stadionu generálka proti ligovému Kladnu, hrát se bude od 18 hodin pod umělým osvětlením.
PRAHA – Slávisté začali další týden před začátkem jarních soutěží. Ve čtvrtek je čeká na hlavním strahovském stadionu generálka proti ligovému Kladnu, hrát se bude od 18 hodin pod umělým osvětlením.

„Na utkání už nepůjdeme z dvoufázové přípravy, od pondělka trénujeme jenom jednou, je znát, že se blíží začátek náročné sezony,“ uvedl brankář Martin Vaniak na besedě s fanoušky v příbramské slávistické odbočce, mezi které zavítal v pondělí večer v doprovodu manažera pro komunikaci Ondřeje Zlámala.

Do úterního tréninku se nezapojil Vladimír Šmicer, kterého trápí záda, a také Zdeněk Šenkeřík, který má zraněná třísla. František Dřížďal trénoval individuálně, po běžeckém tréninku se vydal s kondičním trenérem Janem Netscherem do posilovny. Naplno trénují nadále Milan Ivana, David Střihavka a Goce Toleski.

Daniel Pudil a Matej Krajčík jsou na reprezentačních srazech.

Petr Janda a Dušan Švento dokončují měsíční rehabilitaci v Bratislavě. O jejich dalším programu by se mělo rozhodnout na konci týdne.

Na utkání bude vstup pro všechny fanoušky 30 Kč, otevřena bude pouze hlavní tribuna.

Před a po utkání si můžete pořídit vstupenky na utkání Poháru UEFA proti Tottenhamu Hotspur v mimořádné prodejní době předprodeje od 12 - 20 hodin!

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články