Další tréninky v oáze klidu (fotogalerie) | SK Slavia Praha
Více

Další tréninky v oáze klidu (fotogalerie)

RAS AL KHAIMAH – Hotelový komplex Hilton Beach Club v Ras Al Khaimah nabídl slávistickým fotbalistům ve čtvrtek velice přívětivou letní tvář. Dvoufázový trénink jim zpestřilo letní počasí.
RAS AL KHAIMAH – Hotelový komplex Hilton Beach Club v Ras Al Khaimah nabídl slávistickým fotbalistům ve čtvrtek velice přívětivou letní tvář. Dvoufázový trénink jim zpestřilo letní počasí, po obědě se mohli poprvé vydat i do několika venkovních bazénů a k moři. .

Hotel je koncipován jako řada apartmánů kolem pláže, která je ovšem uměle vybudovaná, vysázeny tu byly nejenom palmy, ale také písek na pláži. „Přivážejí mi písek za půl milionu dirhamů,“ prozradil nám manažer klubu pro vodní sporty, který je na místní pláži. .

Ranní snídani fotbalistům zase ozvláštníl šéf restaurace. „Tohle je velbloudí mléko, asi byste ho neměli pít, protože pak by se vám špatně hrálo,“ usmál se. Fotbalisté štěstí s nezvyklým nápojem nepokoušeli, zato trenér brankářů Luboš Přibyl nezaváhal. „Nebylo špatné, mělo jen trochu zvláštní příchuť,“ usmál se. .

Areál má rozlohu asi dvou kilometrů, proto si dlouhé cesty zkracují hosté v malých vozítkách. Fotbalisté na nich převážejí zejména bedny kustodů. .

Místní lázně dopoledne využili ti, kdo si bohužel z prvního přípravného zápasu přinesli nepříjemné šrámy. To se týkalo Michala Švece, který má nakopnutý kotník, a také Františka Dřížďala, který má svalové zranění a do zbývajících zápasů už nezasáhne. .

Naopak dobrou zprávou je to, že oba tréninky naplno absolvoval David Střihavka, s míčem už to zkoušel i Milan Ivana.

Slávisté se v pátek vydají po dálnici protínající poušť do Dubaje do Jabel Ali Shooting Clubu, kde změří síly s Red Bull Salcburk. Začátek je naplánován na 16.45 hodin.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články