Úterý zaplnil dvoufázový trénink (foto) | SK Slavia Praha
Více

Úterý zaplnil dvoufázový trénink (foto)

RAS AL KHAIMAH – Slávisté v úterý naplno využili příjemného letního počasí a ideálních tréninkových podmínek pro svoji přípravu a absolvovali dva tréninky.
RAS AL KHAIMAH – Slávisté v úterý naplno využili příjemného letního počasí a ideálních tréninkových podmínek pro svoji přípravu a absolvovali dva tréninky.

„Je to tu příjemné, výborná strava, krásné počasí. Přijeli jsme sem ale za silnými soupeři, doufám, že se nám podaří s nimi odehrát kvalitní zápasy,“ pochvaloval si zdejší přípravu Vladimír Šmicer, který zároveň připomněl první duel, který slávisty čeká na stadionu Al Ajman Sporting Clubu v emirátu Ajman proti CSKA Moskva.

Dopolední trénink se konal na sousedním hřišti vedle stadionu, ze kterého jsou vidět vrcholky hor, za nimiž se nachází Omán. Trenér Karel Jarolím připravil na úvod netradiční hry, které spíš připomínaly svými pravidly gentlemanské rugby, oba týmy se do sebe bez váhání pustily, souboj zůstal zcela vyrovnaný.

Z fotbalistů se v této dovednosti nejlépe dařilo pronikat Mickaelu Tavaresovi. „Rychlejší než gazela,“ komentoval to Pavel Řehák.

Následovala hra na dvě branky a na závěr střelba za hranicí vápna, znovu se soutěžilo na dva týmy, který dokáže brankářům nastřílet víc branek. Vyhrála parta zkušenějších, které dvěma úspěšnými trefami podržel Erich Brabec. 

Kávička po obědě se neobešla bez asistence fotografa deníku Sport, jeho redaktorovi pak poskytli rozhovory trenér Karel Jarolím, Marek Jarolím a David Kalivoda. 

Odpolední trénink se už konal znovu na hlavním stadionu, v báčku se nedařilo Marku Jarolímovi, který si tak odbyl premiéru při kolektivním přání dobré chuti k večeři. 

S kondičním trenérem v posilovně absolvovali odpolední fázi Jan Blažek a Milan Ivana, kteří léčí svalová zranění a jejich start ve středečním zápase je nepravděpodobný. 

Tým CSKA Moskva je v Emirátech od 10. ledna, v předchozím zápase porazil místní celek Ajman 5:0, branky nastříleli Caser, Dudu, Janczyk a Mamaev. Hrát se bude od 13 hodin českého času, což je od 16 hodin místního. Fotbalisté se na stadion Al Shaab Clubu vydají krátce po obědě.

Na našem webu připravíme online reportáž z místa zápasu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články