První trénink v Emirátech je minulostí | SK Slavia Praha
Více

První trénink v Emirátech je minulostí

RAS AL KHAIMAH – Pod velkými potréty významných šejků trénovali v pondělí odpoledne slávisté. Stadion jim k tomu propůjčil místní druholigový klub Ras al Khaimah Sporting Club.
RAS AL KHAIMAH – Pod velkými potréty významných šejků trénovali v pondělí odpoledne slávisté. Stadion jim k tomu propůjčil místní druholigový klub Ras al Khaimah Sporting Club. Počasí bylo pro trénink příjemné, i když ke konci bylo překvapivě chladno. Trenér Karel Jarolím připravil tréninkový program, který nejprve odboural únavu z přechodu do jiného časového pásma, cvičení na dynamiku vedl kondiční trenér Jan Netscher. Dostalo se i na nácvik rychlé rozehrávky, fotbalisté si přihrávali ve třech týmech, cvičení zakončil tradiční výklus. S míčem netrénovali Láďa Volešák, Milan Ivana a Jan Blažek, kteří doléčují svá svalová zranění.

Trénink Slavie sledovali členové místního druholigového klubu, kteří trénovali po Slavii.

Na zadní hřiště vyrazili pro změnu žáčci místního klubu - a neodolali sledování našeho tréninku. Nutno přiznat, že Slavii neznali a neznali dokonce ani Českou republiku. Na svůj vlastní trénink se loudali takovým způsobem, že je tréner marně svolával půl hodiny.

Večeři obstarala již v hotelu Hilton bohatá nabidka švédských stolů.

Slávisté se také dočkali ještě jedné změny programu, Metalist Charkov odvolal zápas, protože si v předchozí přípravě zranil hned čtyři hráče základní sestavy. Náhradou bude účastník Ligy mistrů CSKA Moskva. Zápas je na programu ve středu v Emirátu Sharja a výkop je stanovený na 16 hodin.

V úterý čeká naše fotbalisty dvoufázový trénink, znovu na stadionu místního sportovního klubu.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články