Slávisté jsou v Emirátech | SK Slavia Praha
Více

Slávisté jsou v Emirátech

RAS AL KHAIMAH – Slávisté jsou v Spojených arabských emirátech. V neděli odpoledne se vydali na dlouhou cestu z ruzyňského letiště se společností Smartwings.
RAS AL KHAIMAH – Slávisté jsou v Spojených arabských emirátech. V neděli odpoledne se vydali na dlouhou cestu z ruzyňského letiště se společností Smartwings.

Zcela klidný pětihodinový let jim kromě milých letušek zpříjemnily i další kratochvíle. Ladislav Volešák hrál na playstation proti Markovi Suchému tenis, jeho protivník měl evidentně navrch, protože se ozývaly zklamané výkřiky - „To snad není možný, já už nehraju a slavím a on to ještě vybere.“

Martin Latka pro změnu hrál hokej proti Danu Pudilovi. „Ne abyste tam napsali, že mne roznesl,“ požádal nás náš vysoký obránce, jeho přání tímto plníme.

V Dubaji přivítalo slávisty léto, po odbavení a vyřízení víz a nakládání bagáží se vydali do města Ras Al Khaimah, kde najdou svoje sídlo v hotelu Hilton Beach Club přímo na dohled od moře.

Cestu protáhl časový skok o tři hodiny, takže jako první přišel na řadu spánek. Fotbalisté budou trénovat odpoledne na stadionu místního prvoligového celku Emirates Club. Trénovat budou ve zcela letním počasí při příjemných dvaceti stupních. .

Z něj se také vydají ke třem přátelským utkáním, 23. ledna odehrají v Al Shaab Clubu první střetnutí proti Charkovu, 25. ledna budou hrát proti Salcburku na předměstí Dubaje v Jabel Ali shooting clubu, 27. ledna pak proti Zenitu Petrohrad v emirátu Om Al Ouween v Al Arabi Clubu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články