Slavia na Sportovci roku třetí! | SK Slavia Praha
Více

Slavia na Sportovci roku třetí!

PRAHA – Fotbalová Slavia si připsala další úspěch. V anketě Sportovec roku 2007 v kategorii sportovních kolektivů obsadila třetí místo. O pořadí v této anketě rozhodli svými hlasy novináři.

PRAHA – Fotbalová Slavia si připsala další úspěch. V anketě Sportovec roku 2007 v kategorii sportovních kolektivů obsadila třetí místo. O pořadí v této anketě rozhodli svými hlasy novináři. Bronzovou medaili a plaketu přijeli převzít do pražského hotelu Hilton trenér Karel Jarolím a asistent Pavel Řehák. Slavnostní ceremoniál přenášela Česká televize.

Moderátoři slavnostního večera připomněli úspěchy Slavie v uplynulém roce: historickou účast v Lize mistrů a postup do Poháru UEFA, průběžné první místo po podzimní části I. Gambrinus ligy a také vítězství v derby se Spartou na Letné.

Také první dvě místa patřila fotbalovým kolektivům. Stříbrnou medaili vybojovalo reprezentační áčko. První místo patří hráčům národního týmu dvacetiletých, kteří loni v létě oslnili postupem do finále mistrovství světa v Kanadě.

„Toto ocenění je zásluhou celého mužstva a všech kluků, kteří v minulém roce za Slavii nastoupili. Děkujeme všem, kteří nám udělili v této prestižní anketě hlasy. Nesmíme také zapomenout na naše věrné fanoušky. Uděláme vše pro to, abychom jim stejnou radost udělali i letos,“ řekl trenér Karel Jarolím, který po skončení slavnostního večera spěchal zpátky do Krkonoš na Švýcarskou boudu, kde je Slavia na kondičním soustředění.

Pořadí týmů v anketě Sportovec roku 2007:

1. fotbalisté Česka do 20 let

2. fotbalisté Česka

3. fotbalisté Slavie

4. Daviscupový tým ČR

5. osmiveslice ČR

6. hokejisté Sparty Praha

7. čtyřka bez kormidelníka ČR

8. in-line hokej muži ČR

9. basketbalistky ČR

10. družstvo moderních pětibojařů ČR

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články