Jaroslav Černý slávistou na tři roky! | SK Slavia Praha
Více

Jaroslav Černý slávistou na tři roky!

PRAHA – Ve středu v podvečer Slavia získala další posilu. Tříletou smlouvu s jednoletou opcí podepsal osmadvacetiletý záložník Jaroslav Černý z Českých Budějovic.
PRAHA – Ve středu v podvečer Slavia získala další posilu. Tříletou smlouvu s jednoletou opcí podepsal osmadvacetiletý záložník Jaroslav Černý z Českých Budějovic.

„Proběhla složitá jednání, jsem rád, že se nám podařilo vše dotáhnout,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Děkuji za přínos ke zdárnému jednání také manažerovi Daliboru Lacinovi,“ dodal Doležal.

„Kluby se dohodly nezveřejnit přestupovou částku, mohu pouze prozradit, že je adekvátní kvalitám hráče,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal.

Jaroslav Černý se připojil ve středu večer k týmu, který je na kondičním soustředění v Krkonoších. Odcestoval společně s útočníkem Janem Blažkem, který se zotavil z virózy. Oba se ve čtvrtek zapojí do tréninku.

„Jsem rád, že to dobře dopadlo, už před půl rokem k tomu bylo dobře nakročeno, ale nevyšlo to. Mám radost, že se kluby dohodly a že je to už za námi,“ uvedl Černý pro slavia.cz

Slavia je pro mě velkou výzvou, je to krok dopředu, i když jsem si plně vědom toho, že ve Slavii je vše pod mnohem větším tlakem a v týmu bude obrovská konkurence.“

„S většinou kluků se už znám, nejvíc s Martinem Latkou a Láďou Volešákem z Českých Budějovic, poznal jsem se i s Martinem Vaniakem,“ prozradil záložník.

Černý je připraven i na tvrdou zimní přípravu. „Trenér už mě varoval, ale na dřinu jsem připravený. Na běžkách jsem stál ale jen jednou v životě, takže to vidím spíš na to kolo.“

Jaroslav Černý (nar. 26. června 1979)
Levonohý fotbalista sbíral ligové ostruhy v Opavě, v Olomouci, v Brně a od září 2006 v Českých Budějovicích, kde se jeho hostování změnilo v přestup. Má dobrou kopací techniku a střelu. V letošní sezoně odehrál 16 ligových zápasů, vstřelil čtyři branky. Dosud nastoupil ke 143 prvoligovým zápasům, v nichž vstřelil 17 branek.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články