V cíli byli první Suchý s Volešákem | SK Slavia Praha
Více

V cíli byli první Suchý s Volešákem

ŠPINDLERůV MLÝN – Dopolední trénink na běžkách na trase do Míseček začal čtvrt hodiny před devátou, fotbalisté museli nejprve vystoupat do kopce cestou za Švýcarskou boudou a pak se vydali po trase na okruhy na Mísečkách.
ŠPINDLERůV MLÝN – Dopolední trénink na běžkách na trase do Míseček začal čtvrt hodiny před devátou, fotbalisté museli nejprve vystoupat do kopce cestou za Švýcarskou boudou a pak se vydali po trase na okruhy na Mísečkách. Každý z nich podle předepsané dávky, kterou mu určil sporttester.

Do cíle dorazil první Marek Suchý a v těsném závěsu za ním Láďa Volešák. „Pro nás je to brnkačka,“ smál se Láďa Volešák, kterého jako prvního zachytili fotografové a televizní štáb.

„Baví mne to, je to pohoda, určitě lepší než běhat po svých,“ říkal Marek Suchý, který při běhu poslouchá hudbu z iPodu.

Za nimi dorazili Erich Brabec, Zdeněk Šenkeřík a Josef Kubásek. Davida Hubáčka a Davida Kalivodu běžky nenadchly tolik jako první trojici.

„V kopci nás předběhl nějaký šedesátník,“ kroutil hlavou Kalivoda. „To mi sebralo sebevědomí,“ usmál se. „Mně to vzalo vítr z plachet, zítra jdu na spinning,“ ulevil si Hubáček. Oba ale rychle našli vysvětlení. „Asi mu to líp namazali.“

Kondiční trenér Jan Netscher ale odhalil, že fotbalisté závodí jenom naoko. „Důležitá je tepová frekvence, když má někdo dobrou techniku jako například Marek Suchý, tak musí jet rychleji, aby se na ní udržel. Ostatní mohou dosáhnout i vyšší frekvence při pomalejším běhu.“

Kondiční soustředění v Krkonoších potrvá až do pondělí, do té doby všichni absolvují další dávky. Odpoledne jim ale zpestří v tělocvičně ve Špindlu florbal.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články