Necid míří na hostování do Jablonce | SK Slavia Praha
Více

Necid míří na hostování do Jablonce

PRAHA – Útočník Slavie Tomáš Necid míří na půlroční hostování na sever Čech – nastupovat by měl v dresu FK Jablonec. „Tomáš měl původně hrát v Kladně, Slavia respektuje jeho rozhodnutí zamířit do Jablonce.
PRAHA – Útočník Slavie Tomáš Necid míří na půlroční hostování na sever Čech – nastupovat by měl v dresu FK Jablonec. „Tomáš měl původně hrát v Kladně, Slavia respektuje jeho rozhodnutí zamířit do Jablonce. Součástí jeho hostování nebude žádná opce na přestup,“ uvedl manažer pro komunikaci Ondřej Zlámal. Tomáš Necid by se měl zapojit do zimní připravy Jablonce na začátku příštího týdne.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články