Pohár UEFA v únoru | SK Slavia Praha
Více

Pohár UEFA v únoru

PRAHA – Úterní remízou v Bukurešti si Slavia zajistila účast v jarní části Poháru UEFA, kde se představí 32 týmů – dvacet čtyři z nich postoupí ze skupin, osm příjde ze třetích míst skupin Ligy mistrů. Mnoho informací je už pro Slavii jasných teď. První zápas bude hrát doma 13. nebo 14. února proti jednomu z týmů, které skončí na druhém místě ve skupině Poháru UEFA.
PRAHA – Úterní remízou v Bukurešti si Slavia zajistila účast v jarní části Poháru UEFA, kde se představí 32 týmů – dvacet čtyři z nich postoupí ze skupin, osm příjde ze třetích míst skupin Ligy mistrů. Mnoho informací je už pro Slavii jasných teď.

První zápas bude hrát doma 13. nebo 14. února proti jednomu z týmů, které skončí na druhém místě ve skupině Poháru UEFA, odvetu bude hrát venku 21. února.

Los Slavii vybere soupeře 21. prosince ve 13 hodin v Nyonu, červenobílí budou také vědět, na koho narazí v případě postupu, losují se totiž hned dvě kola najednou.

Jenom pro zajímavost uveďme osm soupeřů, kteří jsou v současné době na druhých místech v Poháru UEFA – Zenit Petrohrad, Lokomotiv Moskva, Villareal, Hamburg, Spartak Moskva, Aris Soluň, Helsingborg, Tottenham Hotspur. Je samozřejmé, že se vše ale může změnit.

Slavia nemůže hrát v tomto kole proti žádnému z českých účastníků Poháru UEFA. K takové možnosti by došlo až v případě postupu mezi posledních šestnáct týmů.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články