S fanklubem do Amsterdamu! | SK Slavia Praha
Více

S fanklubem do Amsterdamu!

Fanklub Slavie připravuje autobusový zájezd na utkání třetího předkola Ligy mistrů do Amsterdamu na místní Ajax. Termín výkopu je ve středu 15. srpna od 20:30.<strong> Hlaste se, naplňuje se třetí autobus, přihlášky se přijímají do naplnění kapacity.</strong>
Fanklub Slavie připravuje autobusový zájezd na utkání třetího předkola Ligy mistrů do Amsterdamu na místní Ajax. Termín výkopu je ve středu 15. srpna od 20:30. Hlaste se, naplňuje se třetí autobus, přihlášky se přijímají do naplnění kapacity.


Cena:
1800 Kč bez vstupenky pro všechny fanoušky bez rozlišení členství ve fanklubu


Vstupenka: Cena vstupenky zatím nebyla stanovena, pro členy výjezdu bude blokována. Platba proběhne v autobuse v českých korunách.
Ajax Amsterdam Přihlášky: Od pondělí 6. srpna do čtvrtka 9. srpna 12:00 probíhá přihlašování, v případě postupu se přihláška stává závaznou! Na základě přihlášky poté můžete provádět úhradu. Hlásit se můžete na emailu subrt@slavistickenoviny.cz či telefonu 777 302 386. Zde uveďte své jméno a telefonní kontakt. V případě přihlašování více lidí vypište všechna jména. POZOR, na základě přihlášek se budou objednávat autobusy ve čtvrtek po obědě!

Placení: Probíhá nyní do pátku 10. srpna, pouze pro lidi, kteří mají potvrzenou přihlášku!!! Peníze vložte na bankovní účet!
Průběh placení: Na základě POTVRZENÉ přihlášky vložíte peníze u banky ČSOB na účet číslo 164 438 674 / 0300, do zprávy pro příjemce uvedete své jméno. Pokud platíte za více lidí, do zprávy pro příjemce se uvede jméno osoby, která přihlašovala ostatní v emailu. Pokud nemáte účet u ČSOB, nesmíte platit převodem!!!

Sraz: Bude upřesněno nejpozději do neděle 12. srpna, předpoklad je v úterý 14. srpna ve 20:00, zřejmě na Černém Mostě.

V případě potřeby je k dispozici pan Šubrt na telefonním čísle 777 302 386.

Často kladené otázky:
Proč nemůžu převést peníze, když nemám účet u ČSOB?
Jednoduchá odpověď. Převod mezi dvěma různými bankami trvá tři dny, tudíž do pátku by peníze nedorazily, což je problém.

Jak mám postupovat, když chci zaplatit zájezd a nemám účet u ČSOB?
Jak píšeme výše, najdete si jakoukoliv pobočku ČSOB, zajdete tam osobně a peníze VLOŽÍTE na účet 164 438 674 / 0300.

Jak se pozná platba, když peníze osobně vkládám na účet?
Při vložení hotovosti na účet uvedete své jméno, tzn. jméno osoby, která je přihlášena. V případě, že platíte za více osob, tak se uvádí osoba, která přihlašovala všechny ostatní osoby. Na základě toho pak na výpisu můžeme identifikovat plátce. Pokud to banka umožňuje, uveďte své jméno do zprávy do příjemce.

Kdy můžu zaplatit převodem z účtu na účet?
Pouze v případě, že máte účet u ČSOB. V tom případě převody jsou uskutečněny v rámci daného dne, pokud tak neučiníte ve večerních hodinách.

Kdy se skutečně odcestuje?
Čas uvedený výše je prozatím orientační. Do konce týdne padne definitivní rozhodnutí o přesném času a místě odjezdu. Sledujte tedy web.

Budeme mít čas si prohlédnout Amsterdam?

Ano, příjezd do města plánujeme v dopoledních hodinách. Prostor na vlastní zábavu bude okolo osmi až devíti hodin.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články