Desátou posilou Milan Ivana | SK Slavia Praha
Více

Desátou posilou Milan Ivana

PRAHA – Počet nových posil Slavie v letním přestupovém termínu dosáhl čísla deset. V pátek odpoledne byla završena jednání o ročním hostování slovenského záložníka Milana Ivany.
PRAHA – Počet nových posil Slavie v letním přestupovém termínu dosáhl čísla deset. V pátek odpoledne byla završena jednání o ročním hostování slovenského záložníka Milana Ivany.

„Jsem rád, že jsme jednání dotáhli do konce. Dá se říci, že ze všech deseti letních posil byla tato jednání asi nejsložitější,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

Součástí dohody se Slováckem je také opce na přestup útočníka do Slavie po skončení hostování.

„Pod trenérem Jarolímem jsem už působil ve Slovácku, hráli jsme tehdy velice dobrý fotbal, doufám, že se nám bude dařit stejně i ve Slavii. Jsem rád, že to všechno dobře dopadlo, na působení v novém klubu se těším,“ uvedl Milan Ivana pro slavia.cz

Pokud bude nominován do utkání, může Ivana nastoupit už do prvního ligového střetnutí v Jablonci. V případě postupu Slavie do třetího předkola LM může být dopsán na soupisku pro pohárovou Evropu.

Třiadvacetiletý útočník Milan Ivana přišel v lednu 2004 do Slovácka z Trenčína. V sezoně 2005-06 byl s jedenácti brankami nejlepším střelcem ligy. Po pěti kolech nového ročníku odešel z české ligy do FC Curych. Po komplikacích s přestupem se vrátil. Milan Ivana se už dva týdny připravuje se Slavií, nastoupil i do přátelského zápasu proti Bohemians 1905.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články