Sešívaní odcestovali na Hanou | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odcestovali na Hanou

Předposlední ligové kolo otevře v pátek duel Olomouc – Slavia. Naši borci odjeli na Moravu dnes po odpoledním tréninku. Trenér Miroslav Beránek nám z autobusu telefonoval zprávy z tábora svých svěřenců. „Petrouš i Dostálek si odseděli tresty za karty, takže s nimi počítáme. Mimo hru jsou dlouhodobí marodi Sláma a Suchopárek. Nejedou s námi ani Novotný s Kukou, ale ti se představí v sobotu za béčko,“ vypočítával absence.

„Co od zápasu očekávám? Olomouc vyhrála v Jablonci, je už stabilizovaná. Má kompaktní tým a dobře brání. My však ztratili body doma s Příbramí a chceme udržet jarní neporazitelnost na hřištích soupeřů,“ zauvažoval Beránek nad nadcházejícím utkáním. „I kdybychom měli jen teoretickou šanci na čtvrté místo, je naší povinností se o něj pokusit,“ připomněl situaci v tabulce, kde ztrácíme na Bohemians dva body.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články