Po faulu na Šventa byl vyloučen brankář | SK Slavia Praha
Více

Po faulu na Šventa byl vyloučen brankář

PRAHA - Oba slávisté v dresu slovenské reprezentace Matej Krajčík i Dušan Švento nastoupili v základní sestavě Slovenska v kvalifikačním duelu na Kypru. Zejména Dušan Švento byl při dvou důležitých akcích v prvním poločase, v 37. minutě se vřítil do šestnáctky, obránce Lambru ho poslal k zemi, ale rozhodčí penaltu neodpískal.
PRAHA - Oba slávisté v dresu slovenské reprezentace Matej Krajčík i Dušan Švento nastoupili v základní sestavě Slovenska v kvalifikačním duelu na Kypru. Zejména Dušan Švento byl při  dvou důležitých akcích v prvním poločase, v 37. minutě se vřítil do šestnáctky, obránce Lambru ho poslal k zemi, ale rozhodčí penaltu neodpískal.

Ve 41. minutě běžel Švento sám na branku, před vápnem ho skolil brankář Morfis a dostal červenou kartu.

Slováci i v početní převaze v závěru první půle inkasovali. A znovu to byl náš záložník, kdo mohl srovnat, z osmi metrů ale vysoko přestřelil. Přesilovku využili svěřenci trenéra Jana Kociána po přestávce, kdy vstřelili tři branky a v závěru proměnili zápas ve svoji exhibici.

Z Kypru se tým přesune do Dublinu, kde je ve středu 28. března čeká zápas s Irskem.

Kypr - Slovensko 1:3 (1:0)

Branky: 45. Aloneftis - 54.Vittek, 67. Škrtel, 77. Jakubko
Slovensko
: Čontofalský - Šinglár (46. Zofčák), Škrtel, J. Ďurica, Greško - Borbély - Krajčík, Sapara, Švento - Vittek - Jakubko (80. Šesták).

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články