Švento a Krajčík ve slovenské reprezentaci | SK Slavia Praha
Více

Švento a Krajčík ve slovenské reprezentaci

PRAHA - Na hráče Slavie opět nezapomněl sympatický trenér slovenské reprezentace Ján Kocian. Pro kvalifikační zápasy na Kypru a v Irsku povolal dva naše záložníky - Dušana Šventa a Mateje Krajčíka.
PRAHA - Na hráče Slavie opět nezapomněl sympatický trenér slovenské reprezentace Ján Kocian. Pro kvalifikační zápasy na Kypru a v Irsku povolal dva naše záložníky - Dušana Šventa a Mateje Krajčíka. Brankář Matúš Kozáčik je uveden mezi náhradníky.

Střetnutí s Kyprem sehrají Slováci 24. března od 19 hodin, s Irskem budou hrát 28. března v Dublinu. Sraz mají fotbalisté v úterý 20. března v Bratislavě.

Mezi zápasy se nevrátí domů, pozápasovou rehabilitaci absolvují na Kypru. Švento má zatím sedm reprezentačních startů, vstřelil jednu branku, Krajčík nastoupil v národním dresu šestkrát.

Nominace Slovenska:
Brankáři: Kamil Čontofalský (Zenit Petrohrad/Rus.), Ľuboš Hajdúch (MFK Ružomberok)

Obránci: Maroš Klimpl (Baník Ostrava/ČR), Marek Čech (FC Porto/Portug.), Peter Šinglár (Slovan Liberec/ČR), Martin Škrtel (Zenit Petrohrad/Rus.), Ján Ďurica (Saturn Moskovská oblasť/Rus.), Vratislav Greško (1. FC Norimberg/Nem.)

Záložníci: Balázs Borbély (1. FC Kaiserslautern/Nem.), Igor Žofčák (MFK Ružomberok), Zdeno Štrba (MŠK Žilina), Marek Sapara (Rosenborg Trondheim/Nór.), Marek Hamšík (Brescia Calcio/Tal.), Matej Krajčík, Dušan Švento (oba Slavia Praha/ČR), Ján Kozák (Artmedia Bratislava)

Útočníci: Stanislav Šesták (MŠK Žilina), Róbert Vittek (1. FC Norimberk/Nem.), Filip Hološko (Vestel Manisaspor/Tur.), Martin Jakubko (Saturn Moskovská oblasť/Rus.)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články