Musíme podat výkon na hranici možností, uvědomuje si Beránek | SK Slavia Praha
Více

Musíme podat výkon na hranici možností, uvědomuje si Beránek

Po dnešním podvečerním tréninku ve Vršovicích vypočítával kouč Miroslav Beránek stav našeho kádru. „Chybět budou dlouhodobí marodi Suchopárek a Sláma. K dispozici nebudou ani Kuka a Pavel Novotný. Pomalu se vrací Martin Müller, který s námi trénuje a už seděl na lavičce v Opavě. Počítáme s Petroušem, Dostálkem a Gedeonem, karty se na pohár nevztahují. Připraven by měl být i Piták, který měl naražené stehno.“

Do středečního semifinále proti Ostravě bychom tedy měli vstoupit v téměř optimální sestavě. K našemu soupeři Beránek říká: „Víme, že je Baník venku nevyzpytatelný a nebezpečný. Cesta do Evropy ale vede přes domácí pohár, takže chceme postoupit. To se může podařit, jen když podáme výkon na hranici možností,“ burcuje a na adresu příznivců sešívaných dodává: „Zítřek bereme jako utkání jara, doufám, že to fanoušci cítí stejně. Věřím, že nás přijdou povzbudit.“

Prohlédněte si fotografie z tréninku:

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články