Repliky dresů v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Repliky dresů v prodeji

V prodejnách FANZONE a v internetovém obchodě si můžete zakoupit nové repliky slávistických dresů.
V prodejnách FANZONE a v internetovém obchodě si můžete zakoupit nové repliky slávistických dresů. Slavia vyplnila mezeru v období, kdy se mění oficiální partneři – dodavatelé sportovního zboží a zajistila fanouškům možnost pořídit si tolik žádaný artikl. Cena je 900 korun.

Prodejny Fanzone najdete při hokejových utkáních v Sazka Aréně, na zimním stadionu v EDENU (u hlavního vchodu, otevírací doba je pondělí-pátek od 12-18 hodin) a také na rohu Bělohorské a Myslbekovy ulice nedaleko strahovského stadionu.

Repliky i originální dresy Adidas jsou k dostání ve strahovském předprodeji, který je v týdnu 12. - 16. února bohužel uzavřen z důvodu nemoci.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články